Odpovedať: Nahlasovanie vylepšení, podnetov, ale aj porúch a nedostatkov portálu

• Peter Sabacký

Člen
    27/07/2022 na 22:06

ja napríklad som za, aby sa tu rozbehla diskusia o celej stránke z pohľadu funkčnosti a vysvetlenia niektorých veci lebo, mám nejaké otázky a možno potom pribudnú k návodom aj ďalšie, keď nie návody aspoň vysvetlenia, prečo sa niektoré veci na stránkach chovajú ako sa chovajú ,

jeden príklad – dal som reply na príspevok Miroslav Poruban obr.1 a otvorilo okno obr2. Reply to: Juraj Matyinko , to trochu nedáva zmysel , niekomu sa to môže zdať ako banalita

a nesúhlasím s

Ján Galan Member 26/07/2022 at 17:35 Za mňa to nie je nič fatálne, dá sa s tým žiť. Aj keď drobná, ale myslím, že programátorská záležitosť a programátor stojí peniaze.

mne sa po kliknutí na skupinu zobrazia uživatenia a nie nástenka, cieľom má byť nástenka nie zoznam uživateľov takže ak je to programovo nastavené, že sa zobrazuje po kliknutí na skupinu to čo je v skupinovom menu ako prvé hlasujem za výmenu , a áno je to programátorská záležitosť prespokladám 10s vymeniť dve položky medzi sebou v menu

a tá poznámka o peniazoch v tomto prípade nieje na mieste