ja napríklad som za, aby sa tu rozbehla diskusia o celej stránke z pohľadu funkčnosti a vysvetlenia niektorých veci lebo, mám nejaké otázky a možno potom pribudnú k návodom aj ďalšie, keď nie návody aspoň vysvetlenia, prečo sa niektoré veci na stránkach chovajú ako sa chovajú ,
jeden príklad – dal som reply na príspevok Miroslav Poruban obr.1 a otvorilo okno obr2. Reply to: Juraj Matyinko , to trochu nedáva zmysel , niekomu sa to môže zdať ako banalita
a nesúhlasím s
Ján GalanMember 26/07/2022 at 17:35 Za mňa to nie je nič fatálne, dá sa s tým žiť. Aj keď drobná, ale myslím, že programátorská záležitosť a programátor stojí peniaze.
mne sa po kliknutí na skupinu zobrazia uživatenia a nie nástenka, cieľom má byť nástenka nie zoznam uživateľov takže ak je to programovo nastavené, že sa zobrazuje po kliknutí na skupinu to čo je v skupinovom menu ako prvé hlasujem za výmenu , a áno je to programátorská záležitosť prespokladám 10s vymeniť dve položky medzi sebou v menu
a tá poznámka o peniazoch v tomto prípade nieje na mieste
Používame cookies. Ak si myslíte, že je to v poriadku, kliknite na "Prijať všetko". Kliknutím na "Nastavenia" si tiež môžete vybrať, aký druh súborov cookie chcete povoliť.
Prečítajte si naše zásady používania súborov cookie
Vezmite prosím na vedomie
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich pripojení a odošle hlásenie správcovi lokality.
Počkajte niekoľko minút na dokončenie tohto procesu.