Dobrý večer, pán Ladislav Matyinko @ladislavm a Juraj Matyinko @jurajm. V prvom rade Vám ďakujem za perfektnú prácu pre nás všetkých. A taktiež za túto platformu, po ktorej česko / slovenské / československé srdce už asi dlho piští 🙂
Moje meno ja Aida Zaghw (áno, aj v občianskom preukaze 🙂 ). 1. Na FB funguje moja skupinka, ktorá pomáha v oblasti odstraňovania toxických záťaží z organizmu až na bunkovej úrovni – výsledky máme u rôznych obtiaží, dokonca aj pri vedľajších účinkoch po vakcinácii. Detoxikácia buniek je v dnešnej dobe téma aktuálna, keďže toxíny nedobrovoľne prijímame z vody, vzduchu, potravín, kozmetických výrobkov, … FB skupinka sa volá 💦Nano Detox Europe💦 Detox na bunkovej úrovni Názov som skopírovala, takže sa Vám možno dá aj prekliknúť na skupinku. Ak nie, tu je link: https://www.facebook.com/groups/nanodetoxeurope
Používame cookies. Ak si myslíte, že je to v poriadku, kliknite na "Prijať všetko". Kliknutím na "Nastavenia" si tiež môžete vybrať, aký druh súborov cookie chcete povoliť.
Prečítajte si naše zásady používania súborov cookie
Vezmite prosím na vedomie
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich pripojení a odošle hlásenie správcovi lokality.
Počkajte niekoľko minút na dokončenie tohto procesu.