Vážím si vaší práce pánové, nicméně dav je potřeba postrčit. Úplně ke všemu. Především ten ze skupiny dva (viz váš příspěvek na IV – prostřih podstatného tu: https://t.me/zitrek_tvoris_ty/60 ).
Ne jen čekat až přijde sám, nebo až něco sám pochopí. Marketing je tedy víc než důležitý. Díky době ve které žijeme.
Tzn proaktivní přístup. Ne jen čekání. Chápu vás, že neochota davu využít vašich myšlenek a výsledku vaší práce, může působit demotivačně. Nicméně dostali jste se hodně daleko, a byla by škoda toho pokroku nevyužít. Dlouho předlouho hledám v opensource zdrojích něco, co by šlo využít jako náhradu klasických sociálních sítí, ale marně. Nic není tak konkurenceschopné, aby to mělo šanci obstát v dnešní době, kdy máme facebook, twitter, truth atd. Vaše platforma už ale schopná obstát je. Jenom se jí nikdo adekvátně nevěnuje. Což je škoda.
Když budete jenom čekat až lidi přijdou sami, skončí to tak, že časem stránku vypnete, protože její provoz stojí peníze a nikdo ji pořádně nevyužívá. A to bychom určitě dopustit neměli. Taky jsem se na to mohl se seznamkou po jejím smazání Telegramem vykašlat. Lidi mi nadávají do špióna, do agenta systému, že to dělám špatně a podobně a nestojí mi to za to. Ale oni by se ti neočkovaní potom teda seznamovali jak? A kde? Nikde? No a o tom to je. Takže znovu, od začátku. Ale vydržet. Protože když už nic jiného, tak princip. Už z principu. Ano, stojí to energii, čas, peníze. Důležité je ale i to, co člověk udělá když to nejde zrovna snadno. Nebo to je možná právě to nejdůležitější. Prostor je potřeba zaplavit myšlenkami na něco lepšího. Na cokoli lepšího než máme teď. A vydržet. Dřív nebo později se ta masa pohne. Když budeme jenom čekat, jistojistě se ale nepohne nikdy.
Velice s i vaší práce vážím. Dosáhli jste velkých výsledků. Žádná velká změna se nestane přes noc.
Používame cookies. Ak si myslíte, že je to v poriadku, kliknite na "Prijať všetko". Kliknutím na "Nastavenia" si tiež môžete vybrať, aký druh súborov cookie chcete povoliť.
Prečítajte si naše zásady používania súborov cookie
Vezmite prosím na vedomie
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich pripojení a odošle hlásenie správcovi lokality.
Počkajte niekoľko minút na dokončenie tohto procesu.