Essencium net – aromatický život v jednej kvapke.
Táto skupina je vytvorená na pochopenie vlastnej podstaty (z lat. essence). Ak sa nevieme spojiť s... Zobraziť viac
Detská sada a transgeneračné traumy
-
Detská sada a transgeneračné traumy
Na ceste k svojej podstate sú rôzne výzvy. Svetlá popri našej ceste sú nápomocné pri nájdení detských tráum, ktoré si nesieme v sebe dodnes. Či máme deň, mesiac alebo 99 rokov a a viac.
Detská sada má vždy dvojicu na ukľudnenie či povzbudenie emócií, mentálu alebo budovanie fyzickej imunity či regeneráciu a hojenie. Siedma zmes – Tamer je zmesou na trávenie na všetkých rovinách- vedieť stráviť myšlienku, jedlo či pocit. Preto patrí táto detská sada medzi majvhodnejšie k nájdeniu blokov z detstva, kde sme sa zakotvili.
V rôznych situáciách sme rôzne rozdelení. Napríklad ak riešime financie, nazrime na to, koľko je môj emočný, mentálny, esenciálny a energetický vek súvisiaci s touto témou. Môžem mať 66 rokov ale mentálne v danej téme som 12 ročná, lebo učiteľ v škole mi hovoril, že zo mňa nič nebude, lebo neviem vybrané slová. A moje ocenenie skončilo na úrovni 12 rokov, napriek inému fyzickému veku.
Emočne môžem mať 4, lebo mi mama nekúpila lízatko, lebo na to nemáme.
Energeticky mám 37 lebo v tomto veku som sa dala najviac ovplyvniť vzťahom…. atď. V každej situácii je táto pätica rôzne. Ak potrebujeme vyriešiť cestu k svojej podstate, je vhodné použiť detskú sadu.
Využite bonus v Apríli. Ku detskej sade alebo objednávke nad 150 PV dostáveme naviac Wild Orange alebo Lemon https://youtu.be/iB9kScrRfMY 15 ml a Lavender https://youtu.be/6CahjB2JnVY 15ml.
Nový používateľ alebo člen obnovujúci si registráciu ako bonus a poďakovanie za pozornosť odo mňa je naviac zmes esenciálnych olejov a mentálnych esencií alebo bachových kvetových esencií podľa jednotlivých potrieb (sú vhodné ako podpora príťažlivosti a prostriedok na hľadanie tráum z detstva)- I´m Magnetic/ Som príťažlivá- príťažlivý .
youtu.be
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede.
Log in to reply.